Værs’god Næstved og Sydsjælland!
Din nye varmepumpe bruger 1 kr. i strøm og du får for 4 kr. varme.

 

Hvilken type varmepumpe man skal vælge afhænger af flere ting. Du skal naturligvis vælge varmepumpe ud fra dit opvarmningsbehov og boligtype. Der er nemlig stor forskel på om varmepumpen skal installeres i en helårsbolig, et sommerhus eller ved et grønt nybyggeri. Vi har et bredt udvalg af luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper fra de verdens førende producenter. Vi forhandler varmepumper, der er
skånsomme i deres belastning af miljøet og så energieffektive at de med sikkerhed vil give besparelser på din varmeregning.

 

»Luft til luft« varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er rigtig god til at supplere opvarmning med el, olie eller naturgas i din helårsbolig eller i sommerhuset. Denne type varmepumpe er rimelig billig i anskaffelse og kan både levere varme i de kolde måneder og køling på de varme sommerdage. En anden fordel er at luft-til-luft varmepumper sikrer et sundt indeklima, den er udstyret med et filter, der sikrer, at luften altid er ren og frisk.

Hvilken type og fabrikat skal du vælge ..?

Ja, det afhænger af mange ting - men hjælpen er nær. Kontakt os og vi gennemgår dit hus eller sommerhus, hører om dine ønsker og krav så vi kan rådgive dig om de mange muligheder der er for at du får den mest optimale og økonomiske løsning, der passer præcist til dit behov og ønsker.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på opvarmning/køling af dit hus eller sommerhus.

 

Installations- og produktgaranti

Vi giver hele 5 års garanti på varmepumpen!

 

Vi har vamepumpen, der blandt andet:

» Er meget støjsvag

» Kan fjernstyres via din mobiltelefon

» Kan sende varmen hen, hvor der er bevægelse i rummet

» Leveres i flere farver, der passer til interiøret

 

Få en service-aftale på din varmepumpe, så kører den uden problemer i rigtig mange år!

Det skaber sikkerhed og optimal drift af din varmepumpe med et årligt eftersyn.

 

Ligesom al anden teknik er en varmepumpe også nødt til at have et regelmæssigt serviceeftersyn for at yde optimalt år efter år. Hos El og Teknik tilbyder vi varmepumpe serviceeftersyn, som sikrer at din varmepumpe fungerer optimalt og fortsætter med at udnytte energien på den mest optimale og økonomiske måde - til fordel for både klimaet og din pengepung, så du undgår uforudsete overraskelser og unødvendige reparationsregninger.

 

Bemærk: Hvis varmepumpen bruger mere end ét kilo kølemiddel, er det lovpligtigt med et årligt serviceeftersyn.

 

Kontakt os i dag og få styr på varmen!

Det siger kunderne:

anførelsestegn

Vi bruger El og Teknik når vi har brug for en elektriker hjemme i vores hus i Næstved. Derfor var det naturligt også at bede El og Teknik om et tilbud, da vi havde brug for en ny varmepumpe i vores sommerhus i Stubbekøbing.

 

Vi er super glade for resultatet som er opnået efter professionel rådgivning og flot udførsel af El og Teknik. Den samlede regning endte også mere end 10% under vores forventning og budget for opgaven.

 

Så alt i alt en meget tilfreds kunde.

Laila og Hans Olsen

Egebjergvej, Næstved

(Vedr. sommerhus)

anførelsestegn

Tak for hjælpen med opsætning og servicering af mine varmepumper, både hjemme og i sommerhuset. Alle aftaler blev overholdt, montøren var høflig og der blev ryddet pænt op efterfølgende.

 

Tak for hjælpen – vi ses om et år når de skal serviceres.

Palle Taulov

Ringstedgade, Næstved

og Sandvigvej, Mern

anførelsestegn

Vi kontaktede vores lokale elektriker Tappernøje El, da vi havde problemer med vores varmepumpe.

 

Det viste sig desværre, at den ville være for dyr at reparere, så vi aftalte at skifte den ud til en ny og bedre. Vi aftalte samtidig at få den placeret mere hensigtsmæssigt, så den fremover er lettere at servicere. Den er nu udskiftet og kører som den skal uden nogen problemer, og samtidig har vi lavet en fast aftale om service, så vi kan sikre os at den kører godt i rigtig mange år, og ikke bruger mere energi end nødvendigt.

Lis Nielsen

Formand

Tappernøje Forsamlingshus

El og Teknik ApS • Tlf. 7060 2070 • E-mail: info@eogt.dk
Holsted Park 5 • 4700 Næstved + Hovedvejen 73 • 4733 Tappernøje

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Leveret af