El og Teknik sortering af affald

Her hos El og Teknik har vi en stram sorterings politik af vores affald. Det betyder at vi hos El og Teknik sorterer vores affald i hele 23 forskellige kategorier. Det lyder som vi overdriver, men i forvindelse med vores arbejde er står vi desværre tilbage med meget forskellige affald. Læs med for at finde ud af hvordan vi gør.

Hvorfor gør vi det?

Hos El og Teknik mener vi at have et ansvar for at være med til at sikre en bæredygtig og grøn fremtid. Vi håber at det kan inspirere andre firmaer indenfor branchen til at gøre det samme. Håndværkerbranchen er præget af at vi står tilbage med en masse efterladskaber. I stedet for blot at smide dette ud, skal vi gøre alt hvad vi kan for at få genbrugt disse materialer.

 

Hvordan gør vi det?

Efter hver vores opgaver står vi desværre tilbage med en god mængde affald. Det er affald som ledninger, stikontakter, pap, kobber og meget mere. Her begynder vores lille process den begynder. Alle elektrikere hos El og Teknik sørger altid for at der er pænt og nydeligt efter en færdig opgave. Efter vi har samlet alt affaldet bliver det kørt tibage til vores sorterings center, hvor det bliver gået i gennem og sorteret. Denne proces tager lidt tid da det skal gøres grundigt da vi har 23 forskellige kategorier af affald. Til sidst sørger vi for at det bliver kørt ud til den nærmeste genbrugsplads og processen genstarter. Denne process kører hele tiden og er vigtig for at vores affald bliver sorteret.

 

Bliver vi ved med det?

Der er kun et svar her og det er ja. El og Teknik arbejder hele tiden på at blive så bæredygtigt som muligt. Det er ikke kun affaldsortering vi arbejder med, men også Co2 neutrale transportmidler. El og Teknik ejer lige nu hele 3 firma biler som vi benytter brug af så meget som muligt. Vi håber på i fremtiden at kunne kalde os 100% Co2 neutral på alle vores firma biler. Allerede nu arbejder vi på hvordan vi skal komme med på den grønne omstilling af firmaet. 

 

 

 

 

 

 

0
Feed

Skriv en kommentar