Hvad er fordelene ved en varmepumpe?

Sidder du med tanken om at få udskiftet dit gamle olie eller naturgas fyr, men er ikke helt sikker på om det giver mening for dig? Før du går ud og får dig en varmepumpe er der nogle forhold som du bør tage forhold til. Din bolig, placering og model. Her hos Næstved El og Teknik, gør vi alt for at rådgive dig til den rette varmepumpe. Lyder det noget for dig? Så læs med og lad os hjælpe dig. 

Luft til luft varmepumpe

Før vi snakker om fordelene ved en varmepumpe, skal du vide at der findes forskellige former for varmepumper. Vi ville klart anbefale varmepumpen typen luft til luft. Denne form for pumpe udvinder varmen fra luften udefra og får det sendt indendørs. Denne form for pumpe er også den billigste af slagsen. Vi ville klart anbefale en varmepumpe fra mærket Mitsubishi eller Panasonic. Tag kontakt til os i dag og lad os tage en snak om din fremtidige varmepumpe.  

Økonomi

Der er mange penge at spare ved at anskaffe sig en varmepumpe. Opvarmer du i forvejen dit hjem med el, vil du opnå en besparelse på din varmeregning. Dette gælder også hvis du varmer dit hjem op med enten olie eller naturgas. Luft til luft varmepumpen sørger også for at der er fleksibelt strømforbrug, altså at den selv skruer ned for strømforbruget. Dette kan du også selv indstille den til så den er på et bestemt niveau. I dag er det også muligt at forbinde din varmepumpe til dit Wifi så du kan styre den med din mobil eller pc.

 

Larmer en varmepumpe? 

Det simple svar er nej. Lydniveauet på en luft til luft varmepumpe er lavt. Delen af pumpem udenfor er dog højere end delen indenfor men det svarer til en opvaskemaskine. Placeringen af din varmepumpe spiller derfor en stor rolle om hvor "højt" du have den er. Vi kan også anbefale at du vælger den nyeste som muligt, da den lydmæssigt er lavere.  

 

Sundere indeklima

Udover at en varmepumpe er en varmekilde er det også en airconditioner. Luft til luft er god til at skabe cirkulation i luften og varmen, som er med til at undgå at der bliver fugtigt i dit hjem. Mange glemmer at luften har stor rolle for ens sundhed. 

 

Installation af varmepumpen

Det tager ikke frygtelig lang tid at installere varmepumpen. Det kan variere mellem 3-5 timer men det kommer an på hvor den skal sættes op. Selve varmepumpen købes seperat og der betales til installionen ved siden af.  

 

 

      

0
Feed

Skriv en kommentar